dimarts, 12 de juny del 2018

PER PRIMERA VEGADA

Mai abans no havíem tingut l'oportunitat de rebre formació com a músics en la primera etapa de EMA, però molts dubtes anaven sorgint i necessitaven resposta.

Per fi podrem respondre a aquelles preguntes que ens fem -tant en fer de mestres com en els cursos de formació- i que no sabíem on anar a preguntar. Qüestions que necessitem aclarir en tant que som mestres de música, però que ningú mai no ens ha havia explicatMisteris que fins ara no semblaven al nostre abast.

Per primera vegada presentem aquest curs dissenyat a partir de demandes concretes que apareixen repetidament en els cursos i que, fins ara, no havien estat recollides en una sessió formativa específica. Un curs dissenyat especialment per a tu.

Per a tu,
que necessites harmonitzar una cançó o escriure una segona veu per a una melodia però no saps com fer-ho.

Per a tu,
que et perds en el món dels acords, les escales, les armadures, el transport i tots aquests termes que no s'aprofundeixen en els primers cursos de solfeig.

Per a tu,
que voldries compondre un canon per als teus alumnes.

Per a tu,
que et sents insegur en les activitats complexes que apareixen en els cursos de llenguatge, ritme, oïda/entonació i no t'atreveixes a plantejar-les a les teves classes.

Al curs del proper dissabte tractarem de tot això i respondrem a totes les preguntes que ens feu. A més, aprendrem com explicar un conte als infants, elements de cultura musical que hem de transmetre als nostres alumnes i recursos informàtics que poden facilitar la nostra feina.

I, com sempre, en un
ÚNIC I INTENS MATÍ DE DISSABTE

Qui s'ho perdrà?

BLOC 10
EINES BÀSIQUES DE L'EDUCADOR MUSICAL
16 DE JUNY DE 2018
de 9:00 a 14:00
Escola Agustí Bartra
Avinguda de Barcelona, 69
(Terrassa)
+ INFO
INSCRIPCIONS