diumenge, 19 de febrer del 2017

PRIMERS ASPIRANTS AL CERTIFICAT DE RECONEIXEMENT EMA

Enguany sis membres d'EMA que ja han completat el 100% de la formació obligatòria es presentaran a les primeres proves d'avaluació la superació de les quals els acreditarà com a Educadors Musicals Artesans. Ysa Trujillo, Marc Costa, Edison González, Gerard Calderó, Mercè Garric i Queralt Comellas són els agosarats capdavanters que aspiren a l'assoliment d'aquesta fita que enceta una nova etapa del projecte EMA.

Per obtenir el Certifiat de Reconeixement EMA hauran de demostrar que han assolit els objectius previstos en una presentació activa de dues hores. Aquesta presentació tindrà un format lliure segons les activitats i l'estil que haurà triat cadascú per bé que en tots els casos haurà d'incloure una bona colla d'aspectes considerats imprescindibles.

Les sessions es celebraran els dies 1 i 8 de juliol a Terrassa i seran obertes al públic. Serà una magnífica ocasió per comprovar novament els fruits que el treball dels darrers anys està donant. Tindrem una nova oportunitat de compartir i aprendre i una bona excusa per a retrobar-nos.

Ànim a tots els candidats!